©2018 by Kaboekie. Proudly created with Wix.com

VOORSTELLINGEN 2019

'KIJK, EEN MUS'

Nieuwjaarsavond: feest. Zes broers en zussen komen samen. Ze zien elkaar maar één keer per jaar en daar maken ze een memorabel moment van. Nieuwjaarsbrieven worden voorgelezen, er wordt gedanst en gedronken. Middernacht komt dichterbij en de geschiedenis kan zich niet langer verstoppen. Oude wonden worden opengereten, terwijl ze samen aftellen naar een nieuw begin.

Op 12, 13 en 14 april om 20u in cc Tentakel speelt Kaboekie vzw Studio 18+ hun voorstelling 'Kijk, een mus'.  

Reserveren kan via kaboekievzw@gmail.com. Reserveer snel, want plaatsen zijn beperkt tot 60 personen per voorstelling.

'HEKSIE'

Jarig zijn is leuk zeggen ze. Maar voor Heksie is dat wel anders. Haar verjaardagsfeest wordt verpest door het voortdurende geruzie van haar familie: mama wil dansen, maar haar papa niet. Die weet het liever beter dan iedereen. En dan heb je nog die nonkel die altijd flauwe mopjes vertelt en een tante die bijt als ze zoent. Om van haar andere hatelijke nonkel en stinkende tante nog maar te zwijgen! Geen wonder dat Heksie weg wil om op zoek te gaan naar haar oma, de Grote Heks, die ver weg woont. Een knotsgek avontuur waarin ze ontdekt welke heks ze zelf wil zijn. 

Kaboekie vzw speelt de voorstelling "heksie". Op vrijdag 26 april om 20u en zaterdag 27 en zondag 28 april om 15u in cc Tentakel.

Reserveren via kaboekievzw@gmail.com 

'1,2,3, DOOD!'

Ik was een wilde en gevaarlijk moeder en ik was nergens bang voor. En als ik bang was, deed ik het toch, dus was ik moedig. Ik baande mij een weg door de struiken, ik viel over boomstammen, mijn armen werden open gekrast door takken en doornen en mij handen waren rood van bloed. Het was een eenzame wandeling en ik was alleen in de wereld, op zoek naar de Dood. Hij was snel en ik was langzaam. Hij kende de weg en ik niet. 

Kaboekie vzw speelt "1,2,3, Dood!", gebaseerd op een sprookje van Hans Christian Andersen. De voorstelling gaat door op zaterdag 27 april om 20u en zondag 28 april om 17u in cc Tentakel. 

Reserveren via kaboekievzw@gmail.com

"OVER DE ZOUTE PEKELZEE"

Het begon als een bewerking van de Odyssea, het grote Griekse epos. Maar onderweg raakten we verdwaald. We kolkten over de oceaan tot we ons verstand verloren en spoelden aan bij complete gekte. 

De reis van Odysseus, gepekeld. 

Kaboekie atelier speel "Over de zoute pekelzee" op 10 en 11 mei om 20u in cc Tentakel. 

Reserveren via kaboekievzw@gmail.com

"BARST"

 Stefanie:    Het is jouw schuld.

Josefien:     Het is niemands schuld. 

Stefanie:     Je liegt. 

Josefien:     Het was Gods wil dat het zo liep. 

Stefanie:      God heeft hier niks mee te maken.

Josefien:      Ik bedoel, het loopt zoals het komt. Daar kan je niks aan                       doen. 

Kaboekie Club speelt "Barst" op vrijdag 10 mei en zaterdag 11 mei om 20u in cc Tentakel. 

Reserveren kaboekievzw@gmail.com

'CATS VS DOGS'

De 'cats' en de 'dogs' zijn twee kleine bendes die rondhangen op een braakliggend terrein tussen de woonblokken. Ze pesten elkaar, vechten kleine oorlogjes uit. Zelf de scheidingslijn van Bob houdt hen niet uit elkaar. Maar of dat zo blijft valt nog te bezien, als...

Kaboekie kids speelt 'Cats vs dogs' op 22 mei om 19u en 24 en 25 mei om 19u30 in de Jeugdlokalen Halveweg. 

Reserveren kaboekievzw@gmail.com

 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now