top of page

VOORSTELLING 2024

Club Lars voorkant.jpg

KABOEKIE CLUB SPEELT "EEN STUK VAN BETEKENIS"

Een mens wordt gemiddeld 80 jaar oud, daarvan slapen we 30 jaar, gaan we 11 jaar naar school en maken we 4 jaar huiswerk. We zitten 13 maanden op het toilet, we kijken 3 jaar reclame. We verspillen een heel jaar aan beslissen wat we gaan doen. Dan werken we 17 jaar, moeten we nog 4 jaar afwassen, het vuil buitenzetten en ramen poetsen. Dan blijven er nog 9 jaren over. En wat doen we met die 9 jaren? We maken ons belachelijk in een toneelstuk dat niets voorstelt. 

Op 26 en 27 april om 20u speelt Kaboekie Club "een stuk van betekenis" .  Een toneelstuk voor iedereen vanaf 12 jaar. De voorstelling gaat door in GC Tentakel, Kneuterweg 2, te Zonhoven. 

Door te reserveren voor deze voorstelling reserveer je automatisch voor de voorstelling "Tussenin" die op dezelfde avond wordt gespeeld.

Club Greta voorkant.jpg

KABOEKIE CLUB SPEELT "TUSSENIN"

Een bijzondere leeftijd. Er verandert zoveel, zoveel dat ons raakt, pijn doet, verward. Er wordt voor ons beslist terwijl we zelf willen kiezen en omgekeerd mogen we kiezen in een verscheurend dilemma... Gelukkig hebben we onze vrienden. We zijn er voor elkaar. We komen er wel, op onze manier. 

Op 26 en 27 april om 20u speelt Kaboekie Club "Tussenin". De voorstelling gaat door in GC Tentakel, Kneuterweg 2, te Zonhoven. 

Door te reserveren voor deze voorstelling reserveer je automatisch voor de voorstelling "Een stuk van betekenis" dat op dezelfde avond wordt gespeeld.

Atelier Koen voorkant.jpg

KABOEKIE ATELIER SPEELT "BLOEDJES"

In het begin vrat de titaan Kronos zijn kinderen op. Zeus, zijn zoon, slachtte vaderlief om hen te bevrijden. De toon was gezet. De mens, in dit beeld geschapen, was bij voorbaat gedoemd. Zeven Griekse mythen over ouders en hun kroost worden onder de loep genomen. Een beeldende voorstelling over de frustraties van ouderschap en vooral.... 

Veel dode kinderen. 

Op 10 en 11 mei om 20u speelt Kaboekie Atelier "Bloedjes". De voorstelling gaat door in GC Tentakel, Kneuterweg 2, Zonhoven. 

Door te reserveren voor deze voorstelling reserveer je automatisch ook voor de voorstelling "Inteam" dat op dezelfde avond wordt gespeeld.

Studio voorkant.jpg

KABOEKIE STUDIO SPEELT "INTEAM"

Een grote IT-update zorgt voor spanningen op de werkvloer van callcenter Inteam. Kunnen team managers Claire en Sonja een crisis afwenden?

Op 10 en 11 mei om 20u speelt Kaboekie Studio "Inteam". De voorstelling gaat door in GC Tentakel, Kneuterweg 2, Zonhoven. 

Door te reserveren voor deze voorstelling reserveer je automatisch ook voor de voorstelling "Bloedjes" dat op dezelfde avond wordt gespeeld.

Kids voorkant.jpg

KABOEKIE KIDS SPEELT "DE ZENDERLOZEN"

Dames en heren, wat fijn dat u weer kijkt naar... zap... laat de uitjes een paar uur lekker stoven zodat... zap... Ongelofelijk, Peteros Abronavaski scoort zo het... zap... al die tijd een zender aan zien... zap... en dat is waarom ik dus al deze teddyberen..zap.... so put your hands up like... zap... nog nooit zo'n groot beest gezien... zap.. Gökyüzünde uçan domuzlar... zap... en ik beloof jullie dat ik de wereld een beter... zap... veel kijkplezier en tot morgen! 

Op 24, 25 en 26 mei om 19u30 speelt Kaboekie Kids "De Zenderlozen". De voorstelling gaat door in de Kaboekielokalen, Sint Jozefstraat 1, Zonhoven. 

Voorstellingen: Past Events
bottom of page